O NAMA


NOVO OTVORENI DVORIŠTE BAR

 

 

Novo otvoreno mesto za izlazak i odmaranje u gradu. Mesto za sve uzraste i ljubitelje sporta i rekreacije, za ljubitelje shoping-a, kladionice i piva. Dvorište bar nalazi se u Belvilu, u ulici Đorđa Stanojevića 11b na Novom Beogradu. Smešten na veoma atraktivnoj lokaciji u Belvilu u blizini Bloka A. Naš kafić predstavlja savršen izbor za sve one koji žele da popiju jutarnju ili popodnevnu kafu u prijatnom okruženju i intimnoj atmosferi, u društvu dragih osoba.

Moderno urađen enterijer, prijatna atmosfera i pregršt pozitivne energije očekuje Vas u jedinstvenom kafiću koji će Vas osvojiti već pri prvom ulasku. Nače ljubazno i veoma uslužno osoblje dočekaće Vas i ponuditi široku paletu osvežavajućih pića i vrhunskih kafa.

Klimatizovan prostor Dvorište bar-a pružiće Vam prijatan boravak, jednako dobar i u letnjem i u zimskom periodu. Pored unutrašnjeg dela kafića, tokom letnjih meseci možete uživati i na našoj prostranoj terasi. Mesto kao stvoreno za popodnevni predah, surfovanje besplatnim WI-FI internetom i osvežavajućim pićem po Vašem izboru.

Ljubitelji sporta  mogu u našem kafiću na unutrašnjem ili spoljašnjem TV-u, po svojoj želji pratiti aktuelna sportska dešavanja. U kafiću je dozvoljeno pušenje.

Dođite i uverite se sami.

Očekujemo Vas.

 

 

DRAGI GOSTI
VAŽNO
OBAVEŠTENJE
RELAKSIRAJTE SE
ISKORIATITE TU PRIVILEGIJU
ŠARMIRAĆEMO VAS
TOPLOM DOBRODOŠLICOM
ELEGANCIJOM UKUSA

BOGATOM PONUDOM RAZLIČITIH PIĆA
ATMOSFEROM PRIRODE I SVEŽINE
RADUJEMO SE VAŠOJ POSETI

Vaše novo omiljeno mesto
Dvorište bar
Dobrodošli